Nieuw: QC EP-Binder 030
Epoxy bindmiddel voor steentapijt

Werk efficiënter en bespaar kosten met QC EP-Binder 030! Sidec heeft met succes een nieuw bindmiddel ontwikkeld dat per vierkante meter maar liefst 12,5% minder hars vereist dan traditionele bindmiddelen. Dit zonder in te boeten op de sterkte van de vloer! De combinatie van een snelle uitharding en een lange verwerkingstijd zorgt ervoor dat QC EP-Binder 030 zowel in de winter als in de zomer makkelijk te verwerken blijft. Daar waar je in de winter zeker bent dat je de volgende dag jouw werf verder kan afwerken, blijf je in de zomer over voldoende verwerkingstijd beschikken.

Minder verbruik

Bespaar op het verbruik van bindmiddel en verlaag jouw kosten.

Met QC EP-Binder 030 heb je 12,5% minder hars/m² nodig om dezelfde sterkte te bekomen ten opzichte van vergelijkbare producten.

Snelle uitharding

Verhoog jouw efficiëntie. Dankzij QC EP-Binder 030 ben je 100% zeker dat je de dag nadien jouw werf verder kan afwerken.

Sidec garandeert een uithardingstijd van slechts 18u.

 

 

Lange verwerkingstijd

Vermijd onnodige stress én fouten op de werf! QC EP-Binder 030 geeft je maar liefst 45 minuten verwerkingstijd bij een temperatuur van 20°C.

Eenvoudig te verwerken

Vereenvoudig de plaatsing van steentapijt! QC EP-Binder 030 is superdun en maakt het aangenamer om te smeren. Tegelijkertijd vermijd je toch uitzakking in de kuip.