Merken

Granulaten en kunstharsvloersystemen voor iedere toepassing – u vindt ze bij Sidec. Onder Merken zetten we graag ons gespecialiseerde aanbod in de kijker. Kwalitatieve vloeren voor industrie, buitentoepassingen en sportterreinen.

Terradec

Terradec® is een waterdoorlatend en duurzaam verhardingssysteem van gebonden granulaten voor buiten. Ideaal voor parkings, opritten, tuinpaden, voetpaden, rond zwembaden en bomen.

Ontdek meer
sidec-terradec-brands-overview

AceCourt

AceCourt® is dé Sidec brand voor sportvloeren en het instrooien van kunstgrasvelden indoor en outdoor. Ideaal voor nieuwe tennis- en sportvelden alsook voor ombouw.

Ontdek meer
SIDEC-referenties-acecourt-2

Word een Sidec professional

Werken met oerdegelijke vloersystemen en zo als vloerder topkwaliteit leveren bij uw klanten, dat wilt u vast en zeker ook. Wij rekenen op uw vakmanschap, u geniet van onze professionele ondersteuning. Win-win.

Vind een Sidec plaatser

De beste vloer voor uw bouwproject, voor minder gaat u niet. Groot gelijk, want uw vloer moet jaren meegaan. En dan moet die van uitstekende kwaliteit zijn én goed geplaatst. Reken daarvoor met een gerust hart op onze gekwalificeerde vloerders.

Zoek een plaatser