Blijf Investeren in je werknemers, zelfs tijdens een pandemie.

Als bedrijf is het belangrijk om te blijven investeren in het welzijn en de betrokkenheid van je werknemers, zelfs tijdens de COVID-19-pandemie.

“Corona mag er misschien een stokje voor steken dat jullie naar een feestje kunnen gaan. Het zal niet kunnen tegenhouden dat wij het feestje tot bij jullie brengen!”

Sidec, een bedrijf dat gespecialiseerd is produceren van gecoate granulaten en kunsthars vloersystemen, begrijpen wij dit maar al te goed. Daarom hebben wij besloten om ons personeelsfeest dit jaar anders aan te pakken: we leverden een BBQ-pakket bij onze werknemers thuis!

De COVID-19-pandemie heeft veel bedrijven gedwongen om hun werknemers op afstand te laten werken, wat de fysieke interactie tussen collega’s heeft verminderd. Dit heeft het belang van het organiseren van evenementen, zoals personeelsfeesten, alleen maar vergroot. Sidec begreep echter dat het organiseren van een fysiek evenement momenteel niet haalbaar is, gezien de huidige omstandigheden. Dus besloten ze om een BBQ-pakket bij hun werknemers thuis te leveren als alternatief.

Het BBQ-pakket bestond uit alles wat nodig was om een heerlijke BBQ-maaltijd te bereiden. Van vlees en groenten tot sauzen en marinades, alles was inbegrepen. De werknemers hoefden alleen maar hun eigen BBQ aan te steken en de instructies te volgen die bij het pakket waren inbegrepen. Dit zorgde niet alleen voor een heerlijke maaltijd, maar gaf de werknemers ook een gezamenlijk doel om naar uit te kijken en over te praten tijdens een virtuele bijeenkomst.

Het initiatief van Sidec toonde aan dat het mogelijk is om creatief te zijn en alternatieve manieren te vinden om evenementen te organiseren, zelfs tijdens een pandemie. Het leveren van een BBQ-pakket aan huis was niet alleen een geweldige manier om de betrokkenheid van de werknemers te vergroten, maar het toonde ook aan dat het bedrijf begaan is met de gezondheid en het welzijn van zijn werknemers.

In tijden van onzekerheid en stress is het belangrijk om verbinding te blijven maken met collega’s en evenementen te blijven organiseren die een gevoel van gemeenschap creëren. Sidec heeft bewezen dat het mogelijk is om dit te doen, zelfs in tijden van crisis. Het leveren van een BBQ-pakket aan huis was niet alleen een slimme zet, maar het zorgde ook voor een heerlijke maaltijd en een gezamenlijk gevoel van verbondenheid onder de werknemers.

13/03/2023
22/07/2022
Sidec-teambuilding-beatthebarn1

Teambuilding Sidec @ Beat the Barn

Van wolvenjacht over schapen gapen tot koeien knallen. We deden het allemaal tijdens onze supertoffe teambuildingactiviteit Beat the Barn te Balen.

Ontdek
09/02/2023

Onze Sidec’ers lusten wel een stukje pizza, and we delivered!

Vandaag is het nationale pizza dag, en dat laten we bij Sidec niet ongemerkt voorbij gaan. Om deze glorieuze dag te vieren, hebben we top notch pizza's laten leveren door onze lokale italiaanse specialist Casa Fraquelli.

Ontdek
13/06/2023

Een Geslaagde Familiedag bij Sidec

Versterking van Teamgeest en Plezier voor Iedereen!

Ontdek