Teambuilding Sidec @ Beat the Barn

Van wolvenjacht over schapen gapen tot koeien knallen. We deden het allemaal tijdens onze teambuildingactiviteit Beat the Barn. En of we er als team voor gingen: samen sterk en streven naar de overwinning. Missie geslaagd.

En ook na die ultieme strijd was er ruimte voor plezier. Dit keer voor de hele Sidec familie, inclusief partners en kinderen van onze teamleden. Een boerderijbezoek waar iedereen kalfjes mocht aaien en verse melk mocht drinken bijvoorbeeld. Evenals proeven van vers hoeveijs. Met een afsluiter van formaat: een superlekkere en ultragezellige barbecue. Van een topdag gesproken.

Oh ja, en die Beat the Barn trofee staat nog steeds te blinken in onze thuisbasis. Voor herhaling vatbaar, deze teambuilding als #SidecFamily.

22/07/2022

09/02/2023

Onze Sidec’ers lusten wel een stukje pizza, and we delivered!

Vandaag is het nationale pizza dag, en dat laten we bij Sidec niet ongemerkt voorbij gaan. Om deze glorieuze dag te vieren, hebben we top notch pizza's laten leveren door onze lokale italiaanse specialist Casa Fraquelli.

Ontdek
13/03/2023
Sidec-Covid-BBQ-aan-huis-employer-branding111

Investeer in je werknemers, pandemie of niet.

Als bedrijf is het belangrijk om te blijven investeren in het welzijn en de betrokkenheid van je werknemers, zelfs tijdens de COVID-19-pandemie.

Ontdek
13/06/2023

Een Geslaagde Familiedag bij Sidec

Versterking van Teamgeest en Plezier voor Iedereen!

Ontdek