Een Geslaagde Familiedag bij Sidec: Versterking van Teamgeest en Plezier voor Iedereen!

Sidec, een toonaangevend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in kunstharsvloersystemen en gecoate granulaten. Deze keer gaan we het niet hebben over hun indrukwekkende producten, maar over iets anders dat net zo belangrijk is: de waardering en investering in onze medewerkers. Onlangs organiseerde Sidec een onvergetelijke familiedag bij de prachtige Lissenvijver, waar plezier en samenhorigheid centraal stonden.

Lees verder en ontdek hoe Sidec zijn teamgeest versterkt en voor plezier voor iedereen zorgt!

Een Dag vol Avontuur en Vermaak: Sidec begrijpt dat het succes van een bedrijf sterk afhankelijk is van het welzijn en de betrokkenheid van de medewerkers. Daarom organiseren we regelmatig evenementen om de banden te versterken en een positieve werkomgeving te bevorderen. De recente familiedag bij de Lissenvijver was daar een perfect voorbeeld van. Met een overvloed aan activiteiten zoals een indoor springpaleis en minigolf, was er voor ieder wat wils, ongeacht de leeftijd.

Bekijk hier de video: https://youtu.be/X8XkYgQcmzg

Teambuilding en Samenhorigheid: De familiedag bood niet alleen amusement, maar creëerde ook een gelegenheid voor onze medewerkers en hun gezinnen om elkaar beter te leren kennen in een informele setting. Teambuildingactiviteiten, zoals een gezamenlijk spelletje minigolf, stimuleerden samenwerking en communicatie tussen collega’s, wat uiteindelijk de teamgeest versterkte. Deze sterke onderlinge relaties kunnen zich vertalen naar een betere samenwerking en productiviteit op de werkvloer.

Investering in Medewerkers: Sidec heeft bewezen dat ze niet alleen in hun producten, maar ook in hun medewerkers investeren. Door het organiseren van deze familiedag toonde wij onze erkenning en waardering voor het harde werk en de inzet van ons personeel. Het creëren van een gezinsvriendelijke omgeving waarin werknemers hun dierbaren kunnen betrekken, getuigt van het streven van Sidec naar een goede work-life balance en het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur.

De familiedag bij Sidec was niet alleen een dag vol plezier en vermaak, maar ook een kans voor medewerkers en hun gezinnen om dichter bij elkaar te komen en de teamgeest te versterken. Sidec’s investering in haar medewerkers toont aan dat ze de waarde begrijpen van een hechte en gelukkige werkomgeving. Het is deze toewijding aan hun team die Sidec onderscheidt als een bedrijf dat niet alleen uitblinkt in zijn expertise, maar ook zorgt voor het welzijn van degenen die daar werken.

13/06/2023
22/07/2022
Sidec-teambuilding-beatthebarn1

Teambuilding Sidec @ Beat the Barn

Van wolvenjacht over schapen gapen tot koeien knallen. We deden het allemaal tijdens onze supertoffe teambuildingactiviteit Beat the Barn te Balen.

Ontdek
09/02/2023

Onze Sidec’ers lusten wel een stukje pizza, and we delivered!

Vandaag is het nationale pizza dag, en dat laten we bij Sidec niet ongemerkt voorbij gaan. Om deze glorieuze dag te vieren, hebben we top notch pizza's laten leveren door onze lokale italiaanse specialist Casa Fraquelli.

Ontdek
13/03/2023
Sidec-Covid-BBQ-aan-huis-employer-branding111

Investeer in je werknemers, pandemie of niet.

Als bedrijf is het belangrijk om te blijven investeren in het welzijn en de betrokkenheid van je werknemers, zelfs tijdens de COVID-19-pandemie.

Ontdek