03/03/2021

Terradec® van Sidec schitteren op tv

Keek u naar Ladybouwers op VTM? Dan zag u ongetwijfeld onze kwalitatieve, waterdoorlatende buitenverharding passeren. Daar zorgden de ladies van Berazzi Decor & Floor uit Lommel voor. Met veel liefde en oog voor detail plaatsen zij Sidec vloeren bij klanten. 

Ladybouwers

Een straf programma dat vrouwen in de bouw in de kijker zet. Want geef toe: ze zijn in de minderheid. Slechts 1 % van de Belgische vrouwen is actief in de bouwsector. Onterecht, want ook zij hebben talent en ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak.

Zo ook Claudia en Jolien van Berazzi Decor & Floor. Al 10 jaar is Claudia zaakvoerder van het bedrijf én ze staat mee op de werf. Beste vriendin Jolien werkt er 3 jaar. Elke dag opnieuw staan ze met een glimlach op de bouw om de mooiste steentapijten te leggen. Voor minder gaan ze niet. En het is net dat streven naar perfectionisme dat hen typeert.

Ze staan hun mannetje in de bouwsector, zoveel is zeker. Al is het voor Claudia niet altijd even makkelijk geweest. Toen ze 10 jaar geleden startte, moest ze menig vooroordeel trotseren. Maar kijk: ze heeft alle criticasters hun ongelijk bewezen.

Steentapijt met de grootste zorg geplaatst

Het is een belofte waar u bij Berazzi Decor & Floor op kan rekenen. En dat geldt voor al onze gecertificeerde plaatsers. Een geruststelling, want uw wil de beste vloer voor uw bouwproject, uitstekend geplaatst bovendien.

Discover more

22/07/2022
Sidec-teambuilding-beatthebarn1

Teambuilding Sidec @ Beat the Barn

From wolf hunting, sheep herding and cow crashing. We did it all during our super fun team-building activity “Beat the Barn” in Balen.

Discover
09/02/2023

Our Sidec’ers did like a slice of pizza, and we delivered!

Today is National Pizza Day, and we at Sidec don't let that go unnoticed. To celebrate this glorious day, we had top notch pizzas delivered by our local Italian specialist Casa Fraquelli.

Discover
13/03/2023
Sidec-Covid-BBQ-aan-huis-employer-branding111

Continue to Invest in your employees even during a pandemic.

As a company, it is important to continue to invest in the well-being and engagement of your employees, even during the COVID-19 pandemic.

Discover