Terradec® van Sidec schittert op tv.

Keek u naar Ladybouwers op VTM? Dan zag u ongetwijfeld onze kwalitatieve, waterdoorlatende buitenverharding passeren. Met oog voor detail geplaatst door de ladies van Berazzi Decor & Floor.

03/03/2021

Terradec® van Sidec schitteren op tv

Keek u naar Ladybouwers op VTM? Dan zag u ongetwijfeld onze kwalitatieve, waterdoorlatende buitenverharding passeren. Daar zorgden de ladies van Berazzi Decor & Floor uit Lommel voor. Met veel liefde en oog voor detail plaatsen zij Sidec vloeren bij klanten. 

Ladybouwers

Een straf programma dat vrouwen in de bouw in de kijker zet. Want geef toe: ze zijn in de minderheid. Slechts 1 % van de Belgische vrouwen is actief in de bouwsector. Onterecht, want ook zij hebben talent en ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak.

Zo ook Claudia en Jolien van Berazzi Decor & Floor. Al 10 jaar is Claudia zaakvoerder van het bedrijf én ze staat mee op de werf. Beste vriendin Jolien werkt er 3 jaar. Elke dag opnieuw staan ze met een glimlach op de bouw om de mooiste steentapijten te leggen. Voor minder gaan ze niet. En het is net dat streven naar perfectionisme dat hen typeert.

Ze staan hun mannetje in de bouwsector, zoveel is zeker. Al is het voor Claudia niet altijd even makkelijk geweest. Toen ze 10 jaar geleden startte, moest ze menig vooroordeel trotseren. Maar kijk: ze heeft alle criticasters hun ongelijk bewezen.

Steentapijt met de grootste zorg geplaatst

Het is een belofte waar u bij Berazzi Decor & Floor op kan rekenen. En dat geldt voor al onze gecertificeerde plaatsers. Een geruststelling, want uw wil de beste vloer voor uw bouwproject, uitstekend geplaatst bovendien.

22/07/2022
Sidec-teambuilding-beatthebarn1

Teambuilding Sidec @ Beat the Barn

Van wolvenjacht over schapen gapen tot koeien knallen. We deden het allemaal tijdens onze supertoffe teambuildingactiviteit Beat the Barn te Balen.

Ontdek
09/02/2023

Onze Sidec’ers lusten wel een stukje pizza, and we delivered!

Vandaag is het nationale pizza dag, en dat laten we bij Sidec niet ongemerkt voorbij gaan. Om deze glorieuze dag te vieren, hebben we top notch pizza's laten leveren door onze lokale italiaanse specialist Casa Fraquelli.

Ontdek
13/03/2023
Sidec-Covid-BBQ-aan-huis-employer-branding111

Investeer in je werknemers, pandemie of niet.

Als bedrijf is het belangrijk om te blijven investeren in het welzijn en de betrokkenheid van je werknemers, zelfs tijdens de COVID-19-pandemie.

Ontdek

Wordt een SIDEC professional.

Word een SIDEC professional