De voordelen van een steentapijt voor binnen

Op een bepaald punt in de voorbereiding van uw nieuwbouw- of renovatieproject is het tijd om een geschikte vloer voor binnen te kiezen. Of u nu particulier bent of professional, u wil een vloer die functioneel en esthetisch aansluit bij wat u voor ogen heeft. Een aanrader is steentapijt voor binnen en bij Sidec vertellen we u graag waarom.

14/04/2021

Steentapijt – een revolutionair industrieel vloersysteem

Steentapijt is een duurzame vloer op basis van al dan niet gekleurde kwartskorrels of marmergranulaten gebonden met hars (epoxy of polyurethaan). Een naadloos vloersysteem dat zich leent voor een waaier aan toepassingen voor onder meer woningen, showrooms en kantoren.

Steentapijt binnen – de voordelen

1.      Comfort

Al eens met uw blote voeten op steentapijt gelopen? Voelt lekker warm aan. Ideaal voor in uw woning bijvoorbeeld. En ook als u met allergieën worstelt is steentapijt voor binnen een voltreffer. Met z’n antiallergische eigenschappen gaat u samen met uw steentapijt de strijd aan met die vervelende allergie.

2.       Nieuwbouw & renovatie

Of je gaat bouwen of renoveren, steentapijt voor binnen is altijd een goede keuze. Het geeft je woning of winkel extra cachet en is perfect mogelijk in combinatie met vloerverwarming. Bovendien zijn bij verbouwingen geen breekwerken nodig. Het steentapijt kan immers boven op de oude vloer geplaatst worden. Mooi meegenomen.

3.      Design

Een eindeloze keuze in kleuren, het is een van de eigenschappen die steentapijt typeren. Perfect passend bovendien bij zowel klassieke als moderne interieurs. Je woning, showroom of kantoor een op-en-top exclusief karakter geven? Laat een tekening, patroon of zelfs je logo opnemen in het ontwerp.

4.      Kwaliteit

Een Sidec steentapijtvloer voor binnen biedt de hoogste kwaliteit. Een fijne garantie voor bewoners én plaatsers. Enkele sterke punten:

  • Naadloos
  • Stofbestendig
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Uiterst slijtvast
  • Geluidsdempend

Sidec, partner voor het ultieme steentapijt voor binnen

U begrijpt het: steentapijt is geschikt voor elke binnentoepassing. Bij Sidec hebben we van steentapijt ons vak gemaakt. Sidec ontwikkelt en produceert gecoate granulaten en kunstharsvloersystemen voor professionele installateurs. Sidec is uw beste partner voor gecoate granulaten en kunstharsvloersystemen. En ja, dus ook voor steentapijt voor binnen.

22/07/2022
Sidec-teambuilding-beatthebarn1

Teambuilding Sidec @ Beat the Barn

Van wolvenjacht over schapen gapen tot koeien knallen. We deden het allemaal tijdens onze supertoffe teambuildingactiviteit Beat the Barn te Balen.

Ontdek
09/02/2023

Onze Sidec’ers lusten wel een stukje pizza, and we delivered!

Vandaag is het nationale pizza dag, en dat laten we bij Sidec niet ongemerkt voorbij gaan. Om deze glorieuze dag te vieren, hebben we top notch pizza's laten leveren door onze lokale italiaanse specialist Casa Fraquelli.

Ontdek
13/03/2023
Sidec-Covid-BBQ-aan-huis-employer-branding111

Investeer in je werknemers, pandemie of niet.

Als bedrijf is het belangrijk om te blijven investeren in het welzijn en de betrokkenheid van je werknemers, zelfs tijdens de COVID-19-pandemie.

Ontdek

Interesse in steentapijt? Vraag info op!

Contact