Hoe plaats ik een dichtgezet steentapijt op 1 dag?

Voor vloeren tot 30 à 40 vierkante meter is er vanaf nu de mogelijkheid om al het ganse systeem op dezelfde dag aan te brengen. Hierdoor bespaar je al snel 2 verplaatsingen (heen en terug) naar de werf, maar ook de manuren van 1 à 2 dagen.DAGINDELING

7u tot 8 u: Primeren met EPW/A+B

Het grote voordeel van EPW/A+B is de kleine droogtijd van 1 uur (tegenover 16 uur bij een standaard primer). Het is dus niet meer nodig om een dag voordien te gaan primeren. Dit bespaart heel wat tijd en verplaatsingsonkosten.

EPW/A+B kan op vrijwel elke ondergrond gebruikt worden. Voor ruimtes met een constante vochtbelasting wordt deze epoxy primer afgeraden.

Ontdek hier alles over EPW/A+B >>

8u tot 12u: Smeren met PU300

PU300 is een 1-component bindmiddel. Er wordt dus geen tijd verloren bij het mengen. In ideale omstandigheden (tussen de 20 en 25 graden) is het bindmiddel uitgehard na 4uur en kan met de volgende laag begonnen worden. Bovendien is PU300 zeer goed verwerkbaar, oplosmiddelvrij en 99,99% uv-bestendig.

Ontdek hier alles over PU300 >>

16u: Dichtzetten met SAD33

In de late namiddag, als de PU300 is uitgehard, kan gestart worden met het dichtzettten van de vloer om een gesloten vloer te bekomen. Dit bespaart opnieuw heel wat tijd en verplaatsingsonkosten.

Ontdek hier alles over SAD33 >>