Nieuws

Een dynamische en inspirerende voortrekkersrol in de wereld van gecoate granulaten en kunstharsvloersystemen. Die willen we bij Sidec spelen. We waren pionier en dat blijven we. Door innovatie en een duurzame langetermijnvisie. En we laten u ook graag binnenkijken. Achter de schermen, tips & tricks, realisaties, nieuwe ontwikkelingen: er valt zoveel te delen. Volg ons!

22/07/2022
Sidec-teambuilding-beatthebarn1

Teambuilding Sidec @ Beat the Barn

Van wolvenjacht over schapen gapen tot koeien knallen. We deden het allemaal tijdens onze supertoffe teambuildingactiviteit Beat the Barn te Balen.

Ontdek
09/02/2023

Onze Sidec’ers lusten wel een stukje pizza, and we delivered!

Vandaag is het nationale pizza dag, en dat laten we bij Sidec niet ongemerkt voorbij gaan. Om deze glorieuze dag te vieren, hebben we top notch pizza's laten leveren door onze lokale italiaanse specialist Casa Fraquelli.

Ontdek
13/03/2023
Sidec-Covid-BBQ-aan-huis-employer-branding111

Investeer in je werknemers, pandemie of niet.

Als bedrijf is het belangrijk om te blijven investeren in het welzijn en de betrokkenheid van je werknemers, zelfs tijdens de COVID-19-pandemie.

Ontdek
13/06/2023
dummy image

Een Geslaagde Familiedag bij Sidec

Versterking van Teamgeest en Plezier voor Iedereen!

Ontdek
27/06/2022
Sidec-blogpost-employerbranding

Aanwezig vanaf het prille begin – 30 jaar dienst

Sidec en Christina, dat zeggen wij hier in 1 adem. Want al 30 jaar lang is Christina een onmisbare schakel in ons geheel. Dank je wel daarvoor!

Ontdek
18/03/2022
Sidec-team-nik20jaardienst

20 jaar dienst: gefeliciteerd, Nik!

20 jaar trouwe dienst, dat is niet niks. De ultieme gelegenheid om kwaliteitscontroleur Nik in de bloemetjes te zetten.

Ontdek
11/01/2022
Sidec-Wooninspiratie-VTM-Wonen-Steentapijt-Berazzi-Deco-and-flooring

Steentapijt steelt de show

De Sidec vloeren gaan opnieuw viraal dankzij Berazzi Decor & Floor. Deze keer in het programma Wooninspiraties op VTM. Dé plek om onze steentapijten in de kijker te zetten.

Ontdek
14/04/2022
Terradec-Waterdoorlatende-verharding-Sidec

Waterdoorlatende verharding – een wereld van mogelijkheden

Alle verharding waterdoorlatend. Yes, please. Beter voor onze afvoersystemen en voor de natuur. Hier alvast advies van Sidec over de werking en mogelijkheden.

Ontdek
14/04/2021
steentapijt-sidec-slaapkamer-vloersystemen

De voordelen van een steentapijt voor binnen

Op een bepaald punt in de voorbereiding van uw nieuwbouw- of renovatieproject is het tijd om een geschikte vloer voor binnen te kiezen. Of u nu particulier bent of professional, u wil een vloer die functioneel en esthetisch aansluit bij wat u voor ogen heeft. Een aanrader is steentapijt voor binnen en bij Sidec vertellen we u graag waarom.

Ontdek
14/04/2021
Terradec-Waterdoorlatende-verharding-Sidec

Byebye losliggend grind en traditionele klinkers, hallo Terradec®

Bewoners van Lier moeten hun voortuinen ontharden. Minder verharding, meer groen en waterdoorlatende oplossingen, dat is de toekomst. Niet alleen in Lier, wel in heel Vlaanderen.

Ontdek
04/03/2021
Terradec-Sidec-Steentapijt-Waterdoorlatende-verhardingen

De perfecte waterdoorlatende verharding

Rondom uw woning of bedrijf wil u het ook netjes aangelegd hebben. Een terras, tuinpad of oprit krijgt een upgrade dankzij een mooi en kwaliteitsvol vloersysteem. En dan hebben we het niet over de traditionele verhardingen, want die zijn niet futureproof. Sidec neemt u mee in de wereld van steentapijt voor buiten enerzijds en laat u anderzijds kennismaken met Terradec®, een multifunctionele vloer.

Ontdek
03/03/2021
Terradec-Sidec-waterdoorlatende-verharding-buitenprojecten

Terradec® van Sidec schittert op tv

Keek u naar Ladybouwers op VTM? Dan zag u ongetwijfeld onze kwalitatieve, waterdoorlatende buitenverharding passeren. Met oog voor detail geplaatst door de ladies van Berazzi Decor & Floor.

Ontdek